De leden van de VVJIP zijn allen juridische interim professionals met eigen specialismen. Juristen die zich naast hun juridische specialisatie, ook hebben gespecialiseerd in het interim vak.

Alle leden hebben ten minste 7 jaar juridische werkervaring waarvan in ieder geval een aantal jaar als interim-jurist. De leden van de VVJIP zijn geen ‘gelegenheidsinterimmers’. Het zijn juristen die bewust voor het vak van interim-jurist hebben gekozen en daarin ruime ervaring hebben opgedaan.

De leden bieden een breed scala aan kennis en ervaring in de meest uiteenlopende sectoren. Zij zijn gewend om binnen uiteenlopende bedrijfsculturen snel en effectief in te spelen op de vraag van dat moment.

Een aantal leden is ook ingeschreven als advocaat. Opdrachtgevers kunnen ervan verzekerd zijn, dat zij met een lid van de VVJIP de juiste persoon op de juist plek hebben. Uw interim professional vindt u hier. Benader deze interimmer gerust direct. De VVJIP speelt geen rol in de bemiddeling of tariefstelling.

Wet DBA

Ten behoeve van de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (Wet DBA)  beschikt VVJIP over een door de Belastingdienst goedgekeurd model. Leden van VVJIP kunnen van deze modelovereenkomst gebruik maken.