Branche:

Specialisme: Vastgoed- en bouwrecht, Aanbestedingsrecht, ICT recht, Contracten- en verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht

Ervaring: Meer dan 15 jaar

Regio: Randstad

Website: www.lexecon.nl

Robbert is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht (1985-1989).

Tot en met 1994 was hij werkzaam bij NautaDutilh te Amsterdam in de secties Intellectuele Eigendom en Ondernemingrecht (Algemene Praktijk).

Na een verblijf voor studie (Kings College) en stage in een solicitorsfirm (Richards Butler) en barristerschambers (2 Essex Court) te London (1994), trad hij in 1994 in dienst bij PricewaterhouseCoopers (voorheen: Coopers & Lybrand) (Legal Services), waar hij laatstelijk werkzaam was als Hoofd van de Sectie Vastgoed-, Bouw- & Aanbestedingsrecht.

Sedert 2000 is Robbert werkzaam als interim-jurist en (juridisch) adviseur. In die hoedanigheid is hij wat betreft projectontwikkeling, vastgoed, bouw en aanbesteding onder meer werkzaam (geweest) voor:

- Heijmans (Rosmalen/Almere/Amersfoort)

- Blauwhoed Eurowoningen (Rotterdam)

- BAM (voorheen: HBG) (Rijswijk)

- Portaal (woningcorporatie) (Baarn/Utrecht/Veenendaal)

- VORM (Papendrecht)

- NEPROM (Voorburg).

Voorts is hij werkzaam geweest ten behoeve van PepsiCo (voorheen: Smiths Food Group) (Utrecht/Maarssen) en Albert Heijn (Zaandam).

Sedert 2000 is hij tevens als algemeen en juridisch adviseur verbonden aan infostrait (Loenen (GLD)), een distributeur (PLM) en ontwikkelaar van software (o.a. gericht op bouw- & infrastructuur) (www.infostrait.nl).

Robbert publiceert regelmatig artikelen in juridische vaktijdschriften (o.a. Vastgoedrecht, Tijdschrift voor Bouwrecht en Tender Nieuwsbrief).

Contact:

Lexecon

Mr Robbert D. Luteijn

Marnixkade 30

1015 XP Amsterdam

robbert.luteijn@lexecon.nl

++ 31 -(0)6 27008693

www.lexecon.nl

LinkedIn:

http://www.linkedin.com/pub/robbert-luteijn/40/a4b/360