Branche: Alle, HR dienstverlening, Zakelijke dienstverlening, Industrie, MKB

Specialisme: M&A, Joint ventures, Vennootschapsrecht, Ondernemingsrecht, Contracten- en verbintenissenrecht, Corporate governance, Compliance, Inkoop

Ervaring: 7 - 15 jaar

Regio: Nederland

Website: www.philipzanders.nl


Bio 
Philip heeft na zijn studie in Utrecht vanaf 2000 bijna 7 jaar gewerkt als advocaat, waaronder meer dan 5 jaar bij het internationale advocatenkantoor Lovells in Amsterdam. Als advocaat heeft hij zich gespecialiseerd in de (internationale) ondernemingsrechtelijke advies- en procespraktijk voor grote ondernemingen. In 2004 heeft Philip een postdoctorale opleiding Fusies en Overnames met succes afgerond.

Sinds september 2006 is Philip werkzaam als zelfstandig advocaat en interim bedrijfsjurist. Een combinatie van de expertise en het specialisme van de advocaat met het pragmatische oog en kennis van branche/onderneming van de bedrijfsjurist. Dit garandeert inhoudelijke kwaliteit en risicobeheersing zonder te vergeten waar het werkelijk in een onderneming om draait: het ondernemen. Dit zodat het ‘verstandig’ ondernemen wordt.

Expertise
Naast het algemene contractenwerk heeft Philip bijzondere (bedrijfsjuridische) ervaring op het gebied van (juridische) reorganisaties, M&A, ‘post deal’ herstructureringen, ontwerpen en invoeren van (interne) compliance en controleprocedures, procuratiesystemen en modellen en het geven van legal trainingen voor diverse bedrijfsonderdelen.

Projecten
Als bedrijfsjurist a.i. heeft Philip projecten gedaan bij onder andere Royal DSM, UPC Nederland/Priority Telecom, Getronics en USG People.

Linkedin
Email

Contact
Zanders
Postbus 813
3500 AV, Utrecht
T. 06 434 21 280
M. 030 751 43 03
E: zanders@philipzanders.nl
I: www.philipzanders.nl