Branche: ICT, Banking & Finance, Pharma, Industrie

Specialisme: ICT recht, Intellectueel eigendomsrecht, Contracten- en verbintenissenrecht, Aanbestedingsrecht, Ondernemingsrecht

Ervaring: Meer dan 15 jaar

Regio: Geen beperkingen

Introductie

Ik heb zo'n 12 jaar ervaring als bedrijfsjurist in een commerciële bedrijfsomgeving waarvan een groot aantal jaren binnen internationaal verband (waaronder Vizzavi (Vodafone) en Accenture). Begin 2006 ben ik als zelfstandig interim-jurist gestart met opdrachten bij Accenture, Ricoh en Bibit (Royal Bank of Scotland), DSM, Logica, Intervet/Schering-Plough, Capgemini en Achmea. Bij meerdere opdrachtgevers zijn vervolgopdrachten uitgevoerd. Nadruk ligt op het vlak van (internationaal) contracten- en verbintenissenrecht, outsourcing en ICT. Werkzaamheden zijn veelal uitvoerend en adviserend met ervaring in het zelfstandig runnen van een juridische afdeling. Daarnaast beschik ik over ervaring als directiesecretaris. Werkzaamheden zijn verricht binnen verschillende lagen van een onderneming. Ik heb een hands-on mentaliteit met een praktische instelling, rekening houdend met de (internationale) cultuur en juridische belangen van het betreffende bedrijf. Door mijn brede ervaring ben ik in staat mij zelf snel in te werken bij een nieuwe opdracht. 

In 2006 en 2010 heb ik de Grotius postacademische opleidingen Nationaal- en Internationaal Contracteren en Informaticarecht succesvol afgerond.

 

meer informatie via: www.linkedin.com

 

Contact


 

mr Jan de Wert 

De Wert Interim&Advies 

Brediusweg 29 

1401 AB Bussum 

+31 (0)6 55197228 

dewert@planet.nl