Branche: Healthcare, Pharma, ICT, Techniek, Alle

Specialisme: ICT recht, Inkoop, Intellectueel eigendomsrecht, Privacy, Contracten- en verbintenissenrecht, Joint ventures

Ervaring: Meer dan 15 jaar

Regio: Geen beperkingen

Website: www.kederlegal.net

Opleiding en ervaring Adelaine Keder studeerde af in Nederlands recht met specialisatie internationaal recht aan de VU te Amsterdam. Daarna studeerde zij Duits recht in Duitsland en voltooide de 2e fase opleiding Internationaal en Europees recht aan het TMC Asser Instituut in Den Haag.

Zij heeft ruim 20 jaar werkervaring als internationaal bedrijfsjurist en werkte onder meer bij Fenedex, Solvay Pharmaceuticals en LeasePlan Corporation en bij marviq, een ICT start-up. Sinds augustus 2008 is zij werkzaam als interim jurist en deed opdrachten voor Dexia Bank Nederland, Ceva Logistics, ING, DSM Food Specialties, Philips Healthcare, en Philips International. Momenteel werkt ze als senior legal counsel ad interim voor Philips International waar ze zich voornamelijk bezig houdt met de splitsing van ICT inkoop contracten Philips Lighting waar ze werkt aan inkoopcontracten en samenwerkingsovereenkomsten. Zij richt zich, als medeoprichter van witscraft BV, tevens op integraal ICT contract management.

Skills Naast door de ruime ervaring in de hierboven genoemde specialismen onderscheidt Adelaine Keder zich door begrip voor de business, oog voor detail, brede internationale ervaring, talenkennis, commitment en gedrevenheid, goede communicatie, goed formuleren en onderhandelen. Zij heeft een verfrissende en creatieve kijk op zaken, een go-getter en hands on mentaliteit. Zij functioneert uitstekend in team verband als ook in solo rollen en zij heeft daarnaast ervaring als coachend leidinggevende.

LinkedIn Email  Tel: +31651440040 www.kederlegal.net