Op 28 maart zal het eerste Independent Legal Professional congres plaatsvinden. Dit is het eerste event specifiek gericht op independent legal profesionals, zoals de leden van de VVJIP, en daarmee een congres dat VVJIP leden en andere geintersseerden niet mogen missen.

Hoofdthema is ’De opkomst en ontwikkeling van een nieuwe beroepsgroep tegen de achtergrond van ontwikkelingen in de juridische functie. Welke kansen en bedreigingen brengt de toekomst?’

Netwerkmogelijkheden EN inspirerende sprekers

  • (potentiële)      opdrachtgevers, vertegenwoordigd door onderstaande panelleden geven hun      visie op de ontwikkeling en toekomst van uw beroepsgroep.
  • De Nederlandse Orde van      Advocaten (NOvA) is aanwezig om met ons in gesprek te gaan over de      uitdagingen die je als zelfstandig werkende jurist tegen komt.
  • Zeer ervaren interim      juristen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over alle ins en outs van      het zelfstandig juridisch ondernemerschap.
  • Specialisten in financial planning, ondernemerschap en      commercie staat tot je beschikking om het zelfstandig ondernemerschap een      extra boost te geven.

 

De kosten zijn € 295 voor een dag vol ontmoetingen, visie, ervaring,   inspiratie, kennis, ideeën voor de toekomst. Leden van de VVJIP krijgen 30%   korting.

Aanmelden kan via deze link.