Branche: (semi-)overheid

Specialisme: Algemeen bestuursrecht en ruimtelijke ordening

Ervaring: Meer dan 15 jaar

Regio: Randstad


Kennis van het bestuursrecht is onmisbaar voor (semi)overheden en voor bedrijven of instellingen die met de overheid te maken hebben. Liesbeth's expertise ligt op dit rechtsgebied.

Liesbeth heeft zo'n twintig jaar ervaring op het gebied van het bestuursrecht. In die jaren is zij werkzaam geweest in de advocatuur, bij de overheid en bij verschillende bezwaarschriftencommissies. Niet alleen het algemeen bestuursrecht beheerst zij goed. Door haar werkervaring heeft Liesbeth bijzondere expertise opgebouwd op specifieke aandachtsgebieden binnen het bestuursrecht, zoals het ruimtelijke ordeningsrecht, handhaving en toezicht, het gemeenterecht, het subsidierecht en gereguleerde markten (media, zorg en onderwijs). 

Liesbeth gebruikt haar kennis en ervaring bij het vervullen van senior-juridische interim functies bij (semi-)overheden, bedrijven en instellingen. Advisering van directie of college, interim-management, procederen en projecten. Of een combinatie daarvan. Haar bijdrage is van een hoog kwaliteitsniveau, maar ook hands on. Risico’s kennen en oplossingen vinden. En vooral ook knopen doorhakken.